تماس با سازمان مهاجرتی رانیکا ملل پارسه متخصص در امر اقامت استرالیا
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویاهای شما

متخصص در امر اقامت استرالیا

  • اخذ ویزای استرالیامشاور و مجری انواع ویزاهای استرالیا
  • مهاجرت به استرالیااخذ ویزاهای اقامت دائم و موقت استرالیا
  • اقامت استرالیااز طریق مهارت شغلی برای افراد دارای تخصص
  • ویزای استرالیا آشنایی با قوانین مهاجرت به استرالیا
ویزای استرالیا1 مهاجرت به استرالیا2 اقامت استرالیا3 اخذ ویزای استرالیا4

اقامت استرالیا از طریق تجاری و سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری و تجاری در استرالیا دارای شرایط خاصی می باشد که توضیحات کامل آن در این بخش آمده است

جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:

 

امتیازات براساس فاکتورهای فهرست شده در جدول ذیل محاسبه می شود. تمامی این فاکتورها در زمان دریافت دعوتنامه جهت اعلام درخواست ویزا محاسبه می شود.

فاکتورهای امتیازی

توضیحات

امتیاز

سن

18 تا 24 سال

20

25 تا 32 سال

30

33 تا 39 سال

25

40 تا 44 سال

20

45 تا 54 سال

15

بالاتر از 55 سال

0

توانایی زبان انگلیسی

انگلیسی مورد نیاز جهت کار: آیلتس 5 در هر چهار مهارت مکالمه، خواندن، شنیدار و نوشتار

5

انگلیسی حرفه ای: آیلتس 7 یا نمره ب در OET در هر چهار مهارت مکالمه، خواندن، شنیدار و نوشتار

10

تحصیلات

گواهینامه حرفه ای از استرالیا، مدرک دیپلم یا لیسانس از یک موسسه آموزشی در استرالیا؛ یا

تحصیلات لیسانس مورد تأیید یک موسسه آموزشی معتبر       

5

مدرک لیسانس در کسب و کار، علوم فنی یا تکنولوژی از یک موسسه استرالیایی؛ یا تحصیلات لیسانس از یک موسسه آموزشی معتبر      

10

حمایت ویژه

در صورتی که ایالت یا منطقه ای که اسپانسر شما می شود کسب و کار شما را منحصر به فرد و به نفع آن ایالت یا منطقه تشخیص دهد

10

داراییهای مالی

دارایی های خالص شخصی و کسب و کار شما، همسر شما و یا مجموع دارایی های شما و همسرتان در هر یک از دو سال گذشته:

 

800000 دلار استرالیا (2~ میلیارد تومان)

5

1.3 میلیون دلار استرالیا (3~ میلیارد و 400 میلیون تومان)

15

 1.8 میلیون دلار استرالیا (4~ میلیارد و 700 میلیون تومان)

25

2.25 میلیون دلار استرالیا (5~ میلیارد و 900 میلیون تومان)

35

گردش مالی کسب و کار

حداقل گردش مالی سالانه کسب و کار شما در دو سال از چهار سال مالی گذشته:

 

500000 دلار استرالیا (1~ میلیارد و 300 میلیون تومان)

5

1 میلیون دلار استرالیا (2~ میلیارد و 600 میلیون تومان)

15

1.5 میلیون دلار استرالیا (3~ میلیارد و 900 میلیون تومان)

25

2 میلیون دلار استرالیا (5~ میلیارد و 200 میلیون تومان)

35

سابقه تجاری

سابقه داشتن یک یا چند کسب و کار قبل از اقدام به اخذ این ویزا:

 

چهار سال در پنج سال گذشته

10

7 سال در 8 سال گذشته

15

سابقه سرمایه گذاری

سرمایه گذاری حداقل 100000 دلار استرالیا ( 260~میلیون تومان) در:

 

حداقل 4 سال قبل دریافت دعوتنامه جهت درخواست ویزا

10

حداقل 7 سال قبل دریافت دعوتنامه جهت درخواست ویزا

15

مدارک نوآوری در کسب و کار

مدرک امتیازنامه های یا علائم ثبت شده

15

مدرک مربوط به علائم تجاری ثبت شده

10

مدرک مربوطه به توافق نامه های مشارکت رسمی

5

مدرک مربوط به صادرات کالا

15

مدرک مربوط به سود مالکیت در کسب و کار با رشد سریع

10

مدرک مربوط به رسید واگذاری یا سرمایه گذاری اولیه در ایجاد کسب و کار

10

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نمایید.

 

 

  اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا
اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا
    اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا
    اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا
    اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا
    اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا
    اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا
      اقامت استرالیا، ویزای استرالیا، مهاجرت به استرالیا